גריסת מזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/05/2011 | 15:05 | מאת: דן

שלום בן 65 בגלל בעיות חניכיים אוכל כמה ימים אוכל מרוסק בבלנדר - סלט בישולים, פירות -הכל.-ודווקא טעים מאד כמו מרקים סמיכים. האם הספיגה פחות טובה? 2)האם קטניות מבושלות( עם דגנים )מרוסקות יוצרות פחות גזים? אמנם הקיבה מקבלת מזון גרוס היטב אבל כמעט ללא רוק . אוכל כמו מרק סמיך מאד . או מועיל ואולי טוב להמשיך כך? מדי פעם האם שמעת על מחקרים בנושא? משתדל מיד לאכול לא לאבד הויטמינים בירקות החיים. או יש הערות? בנושא זוכר שאת תמיד אמרת " ללעוס ללעוס" כדי שנבלע אוכל גרוס ולא נבלע בשלמותו". תודה

שלום הרם טל ונשוחח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת