חוסמי בטא כתכשיר מרגיע

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/05/2011 | 05:47 | מאת: א א

שלום על איזו תרופה ממשפחת חוסמי בטא היית ממליץ לבחורה בריאה עם פחד קהל? בעבודה אני צריכה לדבר אל קהל, ודפיקות לב חזקות מאוד, קול רועד ופה יבש ממש מפריעים. תרגילי הנשימות לא עוזרים. לוקחת תרופות רק בזמן המחזור: אטפון ואקמול (זה השילוב היחיד שעוזר) חוץ מזה רק מולטיוויטאמינים וB12 בגלל ברזל נמוך. כמו שאמרתי לא ידוע על בעיות בריאותיות אשמח לשמוע על כמה תרופות מסוג זה, מקורויות וגנריות, והאם צריכות מרשם? בתודה מראש א א

שלום למה דווקא חוסמי ביטא? בכל מקרה אם זה מה שאת רוצה - דרלין 10 מג מאד יעיל ולזמן קצר. דורש רצפט. דר דיין

09/05/2011 | 21:47 | מאת: א א

אשמח לשמוע על אפשרויות אחרות מועילות. (הכוונה לא כמו רסקיו) בתודה מראש על עצתך א א

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת