שיעול ממושך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/06/2011 | 15:55 | מאת: חנה

בני כבן 30 משתעל לפחות שנה אך לא ברצף. עשה בירור במרפאת ריאות - מבחינתם הכל תקין. שאלתי אותו מדוע בעיקר כשמדבר הוא "חייב" מידי פעם להשתעל?!, טוען שמרגיש כעין עיקצוץ וליחה בגרון ובעיקר כשהוא חשוף למזגן הוא משתעל. רופא אאג בדק אותו ואמר רק שיש לו מחיצה עקומה באף ולא נתן והתיחס כלום לשיעול. מה עושים ????????? תודה.

שלום יש סיכוי רב שהשיעול קשור למערכת העיכול ולסוגי מזון חלביים. יש מצבי בקע סרעפתי שגורמים לעלית תוכן קיבה לאזור הלוע ומגרים לשיעול. יש מקום לשוחח עם הבחור ולנסות לעשות שינויים בהרגלי אכילה ובמרכיבי המזון. דר דיין

19/06/2011 | 12:46 | מאת: חנה

בני טוען שבעיקר זה מתפרץ בזמן שהמזגן פועל. האם יתכן שמזגן גורם לשיעול?? לליחה.?? הרבה תודה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת