מיומה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/06/2011 | 19:59 | מאת: נננ

אני בת 38 אמא ל2 ילדים לא מתכונת להכנס להריון שוב ,יש לי מיומה ברחם שתופסת מקום מרכזי.נאמר לי כי אין מנוס מנתוח גם בגלל דמם חזק בזמן מחזור וגם בגלל המוגלובין נמוך(7)ופריטין נמוך גם כן למרות נטילת ברזל. השאלה אם אין פתרון ברפואה הטבעית שאפשר להסתייע בו כדי להמנע מנתוח?

שלום נראה לי שלא קים פתרון פרט לפתרון הכירורגי. דר דיין

29/06/2011 | 18:45 | מאת: אילה

היתה לי אותה בעיה רק בצורה הרבה יותר קשה אם יש לך אפשרות כדאי לנםות טיקטורה של mönchspfefer ותה צמחים תרמיל הרועים. ממש לא לרוץ ולהוציא את הרחם אבל הטיפול של הצמחים דורש נטילה של מינימום 3 חודשים.עד שמתחילים לראות תוצאות.לגבי הברזל אני קיבלתי אינפוזיות(לא להזניח את הברזל)

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת