בני בן ה 9 חודשים סובל מעצירות כרונית - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/06/2011 | 07:18 | מאת: אמא לילד בן 9 חודשיים

ברצוני לשאול מספר שאלות ואולי אף לקבל ממך דק עצה יעילה לטיפול בבני אני חייה בארהב, בנו סובל מעצירות מגיל ארבע חודשיים בשל המצב בתחילה היינו נותנים לו לנסות לבדו ולאחר יומיים שלושה הילד היה משתגע וצועק ומתפתל מכאבים התחלנו לעזור לו על ידי עיסויים וגירויי חיצוני- זה הדבר היחיד שהצליח לגרום לו להשתחרר הבעייה היא שהקיבה שלו כל כך קשה ממש כמו אבן/ כמו יציקה פי הטבעת שלו מתרחב ונשרט והוא מגיע עד מצב של צרחות כשאני מרימה את רגליו לכיוון החזה והוא מנסה לדחוף זה ממש מרגיש כמו לידה כל פעם מחדש אני אובדת עצות, כשביקרתי לפניי כחודש בארץ קניתי אבקה בשם נורמלקס שדיי עזרה לו אך הפסקתי עם זה כי אינני רוצה שבני יתרגל לתרופות. רופא הילדים שלנו פה טוען כי זה יעבור לבד ואין מה לעשות בנדון ניסיתי דיקור סיני שאכן עזר לו למשך כמה שבועות אבל שוב הקיבה הפכה קדה כמו אבן ואני לא יודעת מה לעשות. אשמח לשמוע את דעתך ועצתך בנושא תודה

שלום מנסיוני טיפול הומיאופטי (רק הומיאופתיה קלסית ) ישנה לחלוטין את כל התמונה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת