כולסטרול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/07/2011 | 12:20 | מאת: חלי

אני בת 60 בבדיקת דופלר צוואר אין חסימות בצוואר אך בעורק ניצפו סימנים טרשתיים. הבדיקה בוצעה בגלל .בקשתי.כי לאבי היה ארוע מוחי בגיל 70. הכולסטרול הכללי 220 hdl 65 ldl 135.טריגליצרידים 88. שאר הבדיקות תקינות. יש לי גם פקטור 5 ליידן הטרוזיגוט שבינתיים לא עשה בעיות ואני לא מקבלת תרופות. רופא המשפחה המליץ על קרסטור(סטטור) ועל אספירין 100. אני לא מרוצה מהעניין. האם אפשר אחרת והאם לקיחת אומגה 3 וכמוסות שום יכולות להחליף את האספירין?

שלום על פניו נראה לי שאת צודקת. כדי להיות יותר פסקני יש צורך בשיחה יותר ממושכת ובבדיקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת