מניעת בחילות על אוניה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/07/2011 | 11:31 | מאת: גלית

האם יש דרך למנוע בחילות והקאות כאשר נמצאים בים על אוניה ? האם אפשר לקחת משהו לפני ההפגלה כדי למנוע לגמרי את הסבל? אם לא , האם יש משהו שאפשר לקחת מיד עם התחושה הראשונה כדי לא לסבול אפילו כמה דקות עד שהשפעת הכדור תחל, כי אני ממש לא יכולה לסבול את התחושה. תודה מראש.

שלום ישנם בבתי מרקחת מיני מדבקות למטרה זו.חלקם ללא מרשם.לא התנסיתי אישית. דר דיין

04/08/2011 | 11:33 | מאת: מיכל קראוס

אני מכירה כזו תרופה שעוזרת לנסיעות ולתחושה שמגיעה איתה, הומופאטית ויש בה מהחומרים שעשויים מאוד להקל עלייך.אני מכירה אחת בשם קוקולין שמאוד עוזרת, ואפשר לשלב איתה הכל כי עשיה רק מחומרים טבעיים. הייתי איתה על מעבורת בטיול בסקוטלנד, מאוד הקל עליי...

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת