זריקת אוזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/07/2011 | 20:26 | מאת: רוני

אני בן 47 סובל מכאבי ברכיים.בבדיקת אולטרסאונד נתגלתה הסתיידות בגיד (באמצע הברך בפיקה) בשתי הברכיים.הרופא הציע זריקת אוזון.האם מישהו ניסה או יודע מה זאת הזריקה הזו ??

שלום זריקת אוזון בשילוב עם עוד חומרים מאד יעילה. מי הרופא שהציע? דר דיין

08/08/2011 | 11:28 | מאת: רוני

מי שהציע לי את זריקת האוזון הוא דר' שטיין שלדון.ואם זה לא יצליח אחרי שלוש זריקות.הרופא הציע לי זריקות גלוקוז.

שלום דר שלדון מכיר היטב את האוזון וניחן חד משמעית לסמוך עליו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת