עיקצוצים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/08/2011 | 12:06 | מאת: זאב

שלום אני בן 61 בחדשים האחרונים אני סובל מעיקצוצים ( סוג של גירוד) בכל הגוף בבוקר זה חלש יותר ובערב חזק. הכושר הגופני שלי בסדר - אני עושה ספורט כל בדיקות הדם ושתן בסדר. רופא אורגאולוג אמר שזו לא אלרגיה ,רופאת עור אמרה שזה לא מהעור. אציין שאני לוקח טריטס 5MG ( יתר לחץ דם קל) -. הרופא שלי אומר שהוא סבור שזה על בסיס מתח - הוא נתן לי לוריוון וזה עוזר במקצת ואני חושב שהמתח אולי מגביר את העיקצוצים אך זה לא מיזה. אני ממש סובל מהתופעה אשמח לקבל איזו עיצה לברור בכיוון מסוים תודה זאב

שלום עיקצוצים נמשכים הם סימן משמעותי . אם זה נמשך יש עלינו להפגש לצורך שיחה בדיקה ואבחנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת