בדיקות לקראת פגישה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/09/2011 | 18:48 | מאת: הגר

דר' דיין שלום, הייתי היום במרפאתכם, ונקבעה לי פגישה בשבוע הבא אתך ועם דניאלה. אני מטופלת של דניאלה במהלך השנה האחרונה, בעקבות סימפטומים של קנדידה מפושטת. אני סובלת מהסימטומים הבאים: עקצוץ ברגליים, פטריה כרונית בנרתיק, כאבים בבטן התחתונה, יציאות משובשות, גזים ובטן נפוחה, גירוי וליחה בגרון וגירוי באוזניים. אני לאחר כמה חודשים של תזונה מתאימה לקנדידה וטיפול בתוספים הבאים: GSE, תמצית שום, קנדידן1, קנדידה קליר ופרוביוטיקה. הסימפטומים הוטבו במידה מסוימת, אך עדיין קיימים כולם, גם אם בעוצמה פחותה. ברור לי שאם אפסיק את השימוש בתוספים, הסימפטומים יפרצו שוב במלוא העוצמה. הייתי אצל דניאלה היום והיא קבעה לי לשבוע הבא התייעצות אתה ואתך בייחד. היא אמרה שיש צורך לדעתה בטיפול משולב קונוונציונלי וטבעי, ושמה שקיבלתי עד כה לא מספיק חריף. אני סובלת מאוד, וחשוב לי לפתור את הבעיה. רציתי לדעת האם יש בדיקות דם או אחרות שכדאי שאעשה עוד לפני פגישתנו, ואביא אתי? האם בטוח שמדובר בקנדידה? האם צריך בדיקות דם כלליות או תפקודי כבד? אני מקווה שתוכלו לעזור לי, כי אני כבר מתחילה להתייאש... תודה רבה, הגר

שלום הגר סליחה על התגובה המאוחרת. אחת מהסיבות שדניאלה ואני עובדים ביחד היא כדי לעזור למקרה כמו שלך. אני אפתח תיק רפואי מסודר ואשלב את דניאלה וביחד נחליט על כיוון הבירור והטיפול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת