שיעול כרוני עמוק מאוד וליחתי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/09/2011 | 01:25 | מאת: עופרי

שלום ד"ר יקר, אני בת 16 סובלת כבר אולי 11 שנה משיעול כרוני. הרופאים הבחנו שמדובר בצטרידו (שיעול כלב) בגלל שהוא צרוד מלא בליחה וסברו שהשיעול יעבור בגיל 7. כיום, אני עדיין סובלת מהשיעול. השיעול החזק ביותר מגיע בתקופות המעבר (אביב, סתיו). אבל פעמים רבות הוא מופיע לאחר שאני צוחקת הרבה, מתאמצת או נושמת עמוק. הוא אצלי כבר הרבה זמן ומפריע לי לחיות! לפעמים אני סובלת מקוצר נשימה לא נוראי, אך בכל זאת מציק. השיעול הטורדני מופיע גם אחרי שאני עומדת בקור (גם ליד מזגנים)... אני ממש רוצה להיפתר ממנו, הוא מציק לשגרת חיי. מה המחלה המעבנת הזו, ואיך אני מטפלת בה? תודה רבה!

שלום נא התקשרי ונשוחח. חסרים לי המון פרטים בכדי לתת תשובה כבר בשלב זה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת