אבצסים נודדים בגוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/09/2011 | 13:45 | מאת: מיכל

שלום רב לביתי הבוגרת מופיעים אבצסים בכל פעם במקום אחר בגוף, בבטן, ברגלים, ביד, במפשעה, אודם בקוטר של 8-9 ס"מ כאבים עזים ומוגלה בכמות ניכרת אצורה בגוף. קבלה אוגמנטין, וגם היתה אצל כירורג שניקז את המורסה. אנחנו לא יודעות לאיזה רופא לגשת מכייון שכל פעם האיזור הוא אחר, על מנת לטפל בנושא באופן יסודי, ולא נקודתי. עשתה בדיקות כלליות ולא נמצא דבר, למרות שאולי לא נבדק נושא ספציפי בדם. מבקשות כיוון להמשך טיפול. תודה מיכל

שלום במידה וכל הבדיקות תקינות אני נוהג במקרים כאלו לטפל בזריקות דם עצמי עם אוזון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת