קולון הידרותרפיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/09/2011 | 22:29 | מאת: יוני

שלום קראתי הרבה על השיטה, ובעבר גם הלכתי לטיפול אחד שאולי לא היה מוצלח. ויש לי כמה שאלות. 1. מתארים שיש הרבה פסולת בגוף שהצטברה עם השנים, ובניקוי אפשר להשיל כמה קילוגרםם של פסולת, האם זה נכון עובדתית? אנשים הורידו כמה קילו בלי דיאטה ובלי פעילות גופנית אלא נטו פסולת ? 2. האם יש דרך לדעת האם לאדם יש פסולת וכמה, וכם לקבל אינדיקציה לגבי התועלת מהניקוי והאם אכן התנקה ? כלומר האם ש דרך אבחנתית אובקטייבית לגבי הצורך בטיפול והתוצאות שלו ? 3.אם אכן יש כל כך הרבה פסולת שדבוקה למעיים שמצריכה סדרת טיפולים על מנת לנקות, איך ייתכן שלבדיקת ''קולנוסקופיה'' נדרש רק תהליך ניקוי קצר יחסית בכדי לנקות לגמרי את המעי ? (הר ברור שלצורך בדיקת קולנוסקופיה צריך מעיים נקיות לגמרי בכדי לראות את דפנות המעי) אשמח למענה כנה ומפורט תודה יוני

27/09/2011 | 21:25 | מאת: היי יוני

שלום יוני אני חושב שהכי טוב שנשוחח ואשתדל לענות בכנות על שאלותיך דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת