Tietze's Syndrome

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/10/2011 | 09:02 | מאת: שרון

שלום אני סובל מסנדרום זה כ3 שנים.כתוצאה מאיבחון מאוחר פתחתי גם חרדות.ניסיתי כמה וכמה טיפולים ללא הועיל שאלתי האם יש טיפול יעיל ואפקטיבי ולמה שום צילום לא מזהה את הדלקת(כולל מיפוי עצמות)

שלום מכיר ומבצע טיפול מאד יעיל לסנדרום זה עיי שיטה הנקראת neural therapy . אחוזי הצלחה מאד גבוהים. טיפול פשוט זול ולא מסוכן. דר דיין

25/10/2011 | 00:32 | מאת: sharon

שלום תודה על תשובתך אני גר באיזור הצפון.כיצד אוכל לבצע טיפול זה? והאם טיפול זה מבוסס על בסיס פסיכולוגי תודה

27/04/2012 | 18:04 | מאת: אורלי

סובלת מזה כשנה מתופעות ורק לפני כשבוע (בשעה טובה לאחר עשרות בירורים בעיקר בכיוון לב וזאת ללא תוצאות ותשובות למיחושים) לאחר מיפוי עצמות כל גופי אובחן תסמונת הטיצ'י. בת 52, מוזר לאור הכתוב שאופייני לבני 40-20 אשמח לשמוע מה הטיפול המוצע לתופעה הנ"ל, היכן אפשר לבצעו ובמה כרוך? פרוצידוראלית וכספית

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת