טיפול בהידראדניטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/10/2011 | 11:31 | מאת: אורית

שלום, שמי אורית ואני בת 30 . לפני חצי שנה גילו אצלי הידראדניטיס במפשעה. טופלי לערך כל חודש באנטיביוטיקה אשר לא כל כך עזרה ומצאתי את עצמי שוב עם הבעיה. דבר אשר מונע ממני לקיים חיים שיגרתיים בשל הכאב הבלתי פוסק.אמח מאד אם תוכל לייעץ לי טיפול אחר אשר יוכל לעזור לי . אני מנסה עכשיו את משחת האוזון . תודב רבה.

שלום נא צרי קשר. טיפול במשחת אוזון - טוב אך לא מספיק. יש מקום לשקול טיפולי אוזון יותר סיסטמיים בעירוי או בחוקן וכן זריקות של דם עצמי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת