trnsco balmin to the fishen c

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/11/2011 | 00:47 | מאת: רועי סימון

שלום שמי רועי סימון ואני וחברה שלי מחפשים מישהו\י אם תסמונת ה: trnsco balmin to the fishen c שזה בעברית אנמיה פלסטית מה בעצם המחלה הזאת עושה ? חוסר בויטמין בי 12 אמוגלובין נמוך יכול להגיע ל4 וחוסר של כדוריות דם אין בידינו את כל הפרטים כרגע אח אנחנו מחפשים אנשים מהעולם או בארץ אשר מקבלים טיפול שונה מאשר מנות דם ,וזריקות וויטמין B12 אשמח אם מישהו\י אשר סובלים מאותה תיסמונת יצור עימנו קשר באימייל [email protected] או בטלפון שלי 0522250223 או של חברה שלי (הילה) 0546619945

שלום עליכם לאיית זאת כך Tranccobalamin defficency צרו קשר דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת