טיפול תרופתי לאבי בן 76.5

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/12/2011 | 09:44 | מאת: חלי

בוקר טוב אהי פונה בשם אבי בן 76.5 (מתפקד,צלול וכו') .בשבוע שעבר התאשפז עקב קשיי נשימה ואושפז בחשד לדלקת ריאות במחלקה פנימית ביה"ח וולפסון.שאלתי היא בנוגע לטיפול התרופתי היות ואבי נוטל מספר רב של תרופות נוצרה בעיה. רופא בכיר עבר על רשימת התרופות והחליט להחליפן בתרופות מתקדמות יותר. הבעיה נוצרה כאשר אבי ניגש לרופא המשפחה אשר סירב להחליף את התרופות. ניהלתי אף אני שיחה עימו אך הוא מתעקש. אבי נותר אובד עצות ,מה עליו לעשות? בשבוע הבא נקבע תור לקרדיולוג להמשך בדיקות לפי הנחיות רופא הביה"ח (בין היתר עבר ניתוח מעקפים) כיום הוא נוטל לפי הנחיית ביה"ח. אודה באם תכוונו אותנו כיצד לנהוג. יום נעים

שלום רופא המשפחה אמור לציית להמלצות של בית החולים. את יודעת להרים קול ו|או "להרים שולחן " דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת