אפשר לקבל עזרה?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/01/2012 | 02:32 | מאת: רעות

שלום ד"ר אני רעות בת 16 סובלת מברונכיטיס מגיל 7 עד היום (השיעולים וכל שאר התסמינים באים והולכים בתקופות). יש לי משאף וסירופ... פעמים רבות ואף ברגע זה, יש לי מין מועקה בחזה, לא בדיוק בחזה אלא קצת מתחתיו, בבטן העליונה. זה לא כאב, אלא תחושת כבדות וקושי לנשום, אני כאילו צריכה להזיז את שרירי הבטן כל הזמן ולפעמים גם את שרירי החזה. לאחר זמן קצר, אני מגלה שיש לי גם הרבה גזים... תמיד זה קורה ברוב הפעמים בלילה (יש לי גם היפוכונדריה, אני חרדתית ממחלות). ד"ר אני ממש מפחדת שיש לי בעיה בלב... או בכל מקום אחר. אני מתפללת שאין לי כלום... כי בסך הכל אני נערה בריאה מלבד הדברים האלו... תודה ד"ר

שלום יש צורך לשבת לשוחח לפתוח תיק רפואי ולבדוק אותך ורק אז להציע עזרה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת