המופטיזיס דחוףףףףף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/02/2012 | 22:05 | מאת: אמא דואגת

שלום רב בתי בת 16 וחצי חולת אסתמה ו FMF מטופלת בכולכיצין ןבמשאף לפי צורך. לפניי שבועיים התלוננה על כאב גרון והיה חום שהגיע ל38.7 ירד עם אדוויל ולא חזר נבדקה בקופ"ח ללא ממצאים לאחר כמה שעות כל התסמינים חלפו .בערב השתעלה במקרה והניחה את ידה על הפה כף ידה נצבעה בדם הפנו אותנו לבית חולים שאחר כך משיעול הפך להיות הקאות דמיות במיון לא נמצאו ממצאים בלוע הוכנסה זונדה עם הפרשה צלולה אושפזה ההקאות היו ללא הפסקה רק באכילה או שתיה נעשה גסטרוסקופיה תקינה לחלוטין בדיקות דם תקינות כולל תפקודי קרישה והמוגלובין.ללא שינוי בלחץ הדם בהמשך בוצעה ברונכוסקופיה ניצפו סימפונות אריתמטוטיים בצורה דיפוזית עם נקודות דמם ספורדיות.בסימפון ראשי שמאלי נצפה איזור עם לצרציה.הביפורקציה באיזור מסוים של הסימפונות בריאה שמאלית תחתונה אברנטית .נעשה גם CT ריאות אנגיו בו נמצא תסנינים עדינים בשדות עליוניים של שתיי הריאותמתאים לדמם עדין נשלחה בדיקה פאנל רספירטורי לתל השומר אין תשובה בינתיים מטופלת באזניל רוליד והינהלציותעם הטבה ניכרת עד לקבל תשובות סופיות של בדיקות האם רופא ריאות הסביר שלא בטוח שעלו על הבעיה ובכל זאת מתחיל טיפול למניעת זיהום קשה האם תוכל להסביר לי בפשטות מהם כל הממצאים ובאיזו מחלה מדובר והאם זה יכול לחזור על עצמו הילדה נורא מתעייפת בהליכה במקלחת ובאכילה האם יש קשר לעיניין? תודה מראש

שלום חיב עוד הרבה פרטים וגם לבדוק אותה כדי להיות מסוגל לתת פרטים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת