בצקות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/02/2012 | 17:44 | מאת: שולי

דר' דיין שלום רב, אני בת 55. מזה כשנה בצקות בקרסוליים ובשוקיים. מרגישה צריבה בקרסוליים בגב כף הרגל ומעט בשוקיים. כמו כן שמתי לב לאי סימטריה בצוואר. מראה אזור הירכיים נראה כמו צלוליטיס, וגם מעט בבטן. ערכתי הרבה בדיקות: אקו לב - תקין דופלקס ורידי הרגליים - תקין אולטראסאונד בטן ודרכי שתן כולל מפשעות - תקין דופלר קרוטיס - תקין סונר צוואר - בלוטת מגן אינה מוגדלת. מוקד היפואקואי 0.3 ס"מ באונה שמאלית. פרט לכך מרקם תקין. ללא לימפאדנופתיה צווארית בלוטות רוק תקינות. מיפוי עצמות- קליטה מוגברת קלות בקרסול שמאל טיביו-טלרי (שינויים ארטריטיים). אי סדירות קלה בקליטה בעמוד שדרה מותני תחתון היכולה לנבוע משינויים ניווניים. אולטראסונד קרסול שמאל - תקין צילום קרסול שמאל וברכיים - תקין צילום חזה - תקין בדיקות דם: ס.דם תקין. ש.דם - 44. פרוטאין טוטאל, אלבומין, חומצה אורית , tsh, c1, ana, dna ab, rf, crp, ואיסוף שתן למיקרואלבומין - הכל תקין. התייעצות אצל ראומטולוג - תקין אני מתנצלת על אורך הפניה… כיצד עלי להתקדם מכאן? מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש על תשובתך שולי

שלום קראתי בעיון רב.אין לי פתרון שלוף מהמותן. חייב לשבת איתך לפתוח תיק רפואי ולהתרשם ממראה עניים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת