כיווני חשיבה לטיפול בסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/02/2012 | 00:22 | מאת: gal

שלום, אני בן 65 בריא, ספורטאי ובלי בעיות רפואיות. לחץ דם תקין וכך כל שאר הבדיקות לאחרונה התגלה לי סרטן בעמונית גליסון 6, PSA 4.3 + ערמונית מוגדלת הציעו לי או ניתוח או ברכיתרפיה או מעקב אונקולוגים אומרים לא לנתח אורולוגים אומרים לנתח או ברכיתרפיה רק שהבעיה היא אין אונות או בריחת שתן נטורופת הציע לי כטיפול לעצירת בסרטן: -הדגש- לריאה מקסיקנה או לריאה פיטולקה - האם שמעתם על טיפל זה? -סדגש- אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפול הנ"ל והאם יש לכם איזה כיוון חשיבה שיכול לסייע לי בקבלת ההחלטה תודה גל

שלום קשה לי לפי הפרטים הנל לייעץ. מה שאני כן יכול ליעעץ זה לא לסמוך על טיפול טיבעי כטיפול יחיד. דר דיין

25/06/2012 | 18:58 | מאת: דליה

משקה "צמחי BPH" מניעה ריפוי החלמה ואי-שליטה במתן שתן אצל נשים וגברים הטיפול היעיל והבטוח בהגדלה שפירה של הערמוניתBPH וסרטן הערמונית Benign Prostatic Hyperplasia)) לרטים 09-8846105/6

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת