פריקרדיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/03/2012 | 11:01 | מאת: ניסים

שלום רב אני בן 32 סובל מזה 8 חודשים מפריקרדיטיס ומטופל בקורטיזון וקולכיצין, כל פעם דאני מוריד מינון מתחת ל 20 מג סימני הדלקת והכאבים חוזרים ונאלץ להעלות מינון בחזרה. רציתי לשאול האם טיפול באוזון או חמצן יכול לעזור במקרים כאלה? הסיבה לדלקת אצלי לא ידועה

שלום חד משמעית הייתי שוקל מס נסיונות איפול באוזון. מאחר והגורם לפריקרדיטיס יכול להיות וירלי - יש סיכוי רב שהאוזון יעזור.גם אם מדובר ב- inflamation על רקע כימי או אוטואימוני - אוזון יכול לעזור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת