כאבי בטן בהקדם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/05/2012 | 09:11 | מאת: רועי

שלום רב, מזה כבר כמה חודשים יש לי כאב בטן תחתונה צד שמאל לאחר בדיקת רופא גסטרו הוא שלח אותי לאולטראסאונד בטן תחתונה ודופן בטן הבדיקה יצאה תקינה , עברתי במקביל גם גסטרוסקופיה לאחר כאבים גם בבטן עליונה לא מצאו כלום חוץ מדלקת קטנה שטופלה על ידי אומפרדקס בשבועיים האחרונים יש לי כאבים חזקים ליד הטבור צד שמאל כאב פנימי ונפוח מעט מה ניתן לעשות? כל רופא משפחה שהלכתי אליו (הלכתי ל- 2) נתנו לי קולוטל ופפברין הדבר לא עוזר וכשאני יושב אני מרגיש את כל הבטן מתכווצת לי עד כדי כאב(למשל בנהיגה) וכאבים צד שמאל... מה אתה ממליץ לעשות? ממה הדבר נובע? תודה רבה רועי

שלום אין לי כל פרטים עליך - רק על הבדיקות והתלונות. ככה לא עושים רפואה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת