בחילות יומיות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/05/2012 | 16:58 | מאת: לליב

28/05/2012 | 17:36 | מאת: לליב

סליחה.לא ציינתי כי גילי-אמצע שנות השישים(לא בהריון) אני נוטלת תרופות רבות ובשנתיים אחרונות גם קומדין.

שלום זו תלונה כבדה מידי מכדי לטפל דרך האינטרנט. חיב להפגש. דר דיין

03/06/2012 | 10:48 | מאת: דפנה

אבל יש לי אופציה בשבילך, קומדין זה מדלל דם מאוד חזק! אני בעצמי גם לוקחת מדלל דם והרופא המליץ לי לקחת את המדלל דם אחרי אוכל, כי אז זה בהחלט יכול לגרום לבחילות בבוקר ובנוסף אני צריכה לקחת חומצה פולית של סולגאר כדי שזה לא יפגע בקיבה. בהחלט ממליצה לך להתייעץ עם הרופא בעניין הזה של שילוב התרופה יחד עם תזונה מסויימת.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת