פולימיאלגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/06/2012 | 12:57 | מאת: טולי

לד"ר דיין שלום, אני סובלת מזה כשנתיים מכאבים ברצועת הכתפיים והאגן ורק לאחרונה, לאחר שהייתי אצל שתי ראומטולוגים,ייתכן ואני סובלת מפולימיאלגיה. כרגע אני נוטלת 14 מ"ג פרדניזון ובתהליך של הורדת המינון ב-1 מ"ג בכל שבועיים. שאלתי היא - האם ניתן לקצר את משך המחלה ע"י טיפול משלים? בברכה, טולי

שלום מה יקרה כשתפסיקי את הפרדניזון ? האם הפרדניזון מרפא ? 2 שאלות למחשבה. דר דיין

11/06/2012 | 11:52 | מאת: טולי

הבנתי שהמחלה עוברת מעצמה בין שנתיים לשלוש ושהטיפול במחלה הוא פרדניזול. האם זה אינו מדוייק? אם כן - מה אתה מציע לאור שתי שאלותיך?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת