האם יש צורך בבדיקות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/06/2012 | 17:04 | מאת: דבי

אני בת 25 מעשנת עד 5 סיגריות ליום נוטלת גלולות לא ידועה בעיה של בעיית קרישיות יתר במשפחה ולא לי. לפני כמה ימים אמי בצעה בדיקות: לאמי יש הומוציסטין 15.5, כשהנורמה עד 14 חומצה פוליק 3.9 ,כשהנורמה 3.3-34 B 12 בדרך כלל בנורמה התחתונה מטופלת והתוצאה היום 280,כשהנורמה 157-1060 גסטרולוג ראה הבדיקות ואמר אולי זה מעיד על נטיה לקרישים ושתלך לרופא המשפחה. אמי בקשה מהרופאה בדיקות קרישיות והרופאה אמרה .שאין צורך מספיק שתקבל פוליק וזה יסתדר .נשאלת השאלה ,האם תוצאות אלו מראות על בעיה בקרישיות יתר ,שבגללן אני בתה אמורה לבקש מרופאת הנשים שלי בירור תרומבופיליה ואם כן לאיזה בדיקות? המון תודה!!!!

שלום נראה לי שרופא המשפחה צודק. לא נראה לי שמדובר בקרישיות יתר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת