קנדידה סנטר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/06/2012 | 02:18 | מאת: נטע

שלום. ראיתי את האתר של מרכז קנדידה ישראל, הנמצא תחת ניהולך. התרשמתי מאוד מהגישה הכוללנית, לה הייתי מודעת כבר שנים- אך לא מצאתי מענה משירותי הרפואה הקיימים. כעת משמצאתי אני ארצה לקבוע פגישה, אך לפני כן אבקש לדעת באילו עלויות מדובר. ברור לי כי זה תלוי לחלוטין בתוכנית הטיפול ומה יהיה כלול בה- ובכל זאת, בהנחה שרמת הקנדידה גבוהה מהי עלות טיפול ממוצע, או לאיזה טווח מחירים עליי לצפות?

שלום עלות פגישה עם גב דניאלה שםי כולל בדיקת ביקום 500 שקל. יש צורך לבצע בדיקת צואה לקנדידה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת