בדיקת נוגדנים לתירואיד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/06/2012 | 13:54 | מאת: יעל

אני שנים מקבלת אלטרוקצין 100 מ"ג כל השבוע. מאוזנת. השבוע עשו לי בדיקת דם לנוגדן אנטי תירואיד פרוקסיד, והתוצאה היתה: 170. מה זה אומר.?? ב. לאחרונה, יש לי נפיחות ואי נוחות כבדות ולפעמים כאבים בברך ימין. בצילום לא ראו משהו מיוחד. לפני כ-10 שנים באותו ברך קרעתי את המיסקוס מישיבה לעמידה מהירה. עברתי ארטוקסקופיה וראו שקראתי את המיניסקוס, טופלתי באישפוז. מה קרה פתאום אחרי 10 שנים התחילו כאבים? אם יש שחיקת סחוס הברך אמורה להתנפח?? אפשר לרפא שחיקת סחוס או זה מקרה אבוד? האם זה נכון שפיזיוטרפיה מרפאה?!. תודה על העזרה.

שלום הנוגדן אומר שקיים תהליך אוטואימוני שהגוף נלחם בבלוטת המגן. יש מקום שנשוחח דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת