התנקבות המעי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/06/2012 | 23:33 | מאת: אמא לתינוק

בני בן ה-3 חודשים מאושפז כעת בבי"ח, כשהאבחנה היא דלקת שנגרמה כתוצאה מהתנקבות המעי. מזה 10 ימים הוא מטופל באמיקצין ומצבו משתפר (CRP ירד מ-21 ל-0.4). נראה שהוא מרגיש טוב, אך התאבון שלו מופחת, כמויות האוכל (סימילאק) ירדו בחצי והוא אינו אוכל בצורה רגועה. אמנם הוא מטופל ובהשגחה, אך אנו מודאגים מאוד. האם הבעיה יכולה להפתר לגמרי בטיפול האנטיביוטי שניתן לו? האם עלינו לדאוג בשל חוסר התיאבון?

שלום לדעתי צריך רק דבר אחד--מעט סבלנות. הזיהום יחלוף ובהדרגה הכל יחזור לנורמה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת