תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/07/2012 | 12:22 | מאת: שמוליק

שלום דוק' כל הערכים בבדיקת הדם שלי ירוקות פרט למצורף אני מציין שאני בן 48 , פעיל ספורטיבית מאוד, שוקל 84, גובה 183, אחוז שומן 22%,ואני נותן לך רק את התוצאות אדומות של הבדיקות: - CHOLESTEROL 258.1 mg/dl - TRIGLYCERIDES 115 mg/dl תוצאה ירוקה - CHOLESTEROL- HDL 59MG - CHOLESTEROL-LDL calc 176.7 mg/dl - NON-HDL_CHOLESTEROL 200 mg/dl - GGT 71 U/L 0 - VITAMIN D (25-OH) 66.7 nmol/L - RBC 4.51 M/ul - HB 13.2 g/dl - HCT 39.7 % מה דעתך? נידרש תרופתי או טיפול תזונתי? אשמח לתשובה תודה ושבת שלום שמוליק

שלום יש לך רמת כולסטרול גבוה כבד שומני ואנמיה. כל אלה מחייבים פגישה עם רופא פנימי טוב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת