אלרגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/08/2012 | 00:07 | מאת: אינה

מזה כשלוש שנים אני סובלת ככל הנראה מאלרגיה בעיניים,כאבים עזים,טשטושים, עיניים דומעות (בעיקר כשאני קמה בבוקר). עקצוצים...ביקרתי אצל רופא הומאופט לפני כשבוע ולטענתו סיבת האלרגיה ככל הנראה נובעת מאכילת גלוטן, רציתי לדעת האם יכול להיות שגלוטן מהווה מקור לאלרגיות? ואם לא גלוטן מה כן יכול להיות מקור לאלרגיה הכה טורדנית שלי..ואיך ניתן לבדוק?? מחכה לתשובה..בברכת לילה טוב

06/08/2012 | 20:09 | מאת: לאינה

אם הגלוטן גורם לך לאלרגיה האלרגיה תעלם. אם זה לא גלוטן (וזה כנראה לא) פני לאלרגולוג/רופא פנימי לברור יסודי.

שלום ברפואה הכל אפשרי נסי להמנע מגלוטן באופן מוחלט לחודשיים - ותהיה לך תשובה לשאלה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת