הובססיה לדברים לחים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/09/2012 | 20:59 | מאת: שרה

שלום וברכה,. בני בן ה5 מאז היותו תינוק בן שנה וחצי יש לו הובססיה למצית דברים לחים כמו: מציצת מגבונים. בגדים מכוסים לפני היבוש וכן מציצת שיער רטוב לאחר התייעצות עם נוירולגים שאמרו שאין סיכון בדבר, הדבר מפריע לי באופן אישי אבקש לדעת האם ניתן לטפל בענין בדרך כלשהי או שהזמן יעשה את שלו. תודה מראש שרה

שלום יש דעות לכאן ולכאן לגבי כן או לא לטפל. אם זה מאד מפריע היתי ממליץ לפנות להומיאופתיה קלסית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת