כאבים בכתף עם הקרנה לאורך הזרוע

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/10/2012 | 19:38 | מאת: אילנה

לאחרונה אני סובלת מכאבים חזקים - במיוחד לאורך הזרוע אך גם בכתף..קיבלתי אתופן והכאבים לא פסקו לאחרונה החמירו במיוחד לאורך הזרוע. בצילום רנטגן הודגמה הסתיידות מרובה ברקמה הרכה מאחורי ראש ההומרוס _מתאים לבורסיטיס.בUS של הכתף אין עדות לנוזל תוך מפרקי ואין עדות לקרעים מבנה גרמי תקין ויש שינויים ניווניים (אני בת 66).כרגע אני לוקחת ארקוסיה 90 האם מומלץ לקבל טיפול בגלי הלם? תודה

שלום תבל על הבריאות שלך.. יש לבצע גלי הלם בהקדם-את מקרה קלסי טפלי - ותפסיקי את כל התרופות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת