עירוי ויטמינים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/10/2012 | 18:02 | מאת: אילת

ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. האם במרכז הרפואי שלך בשיכון דן נותנים עירוי לויטמין D ולויטמין K? אם לא אז איזה מרכזים רפואיים נותנים עירויים לויטמינים ומינרלים? לאיזה ויטמינים ומינרלים אתם נותנים עירויים? 2. במידה ויש לי מחסור/מחסור קיצוני בויטמין D או ויטמין אחר - האם אתם מחייבים קודם שאקח תכשירים רפואיים או שישר נותנים עירוי? אני לא לוקחת תכשירים רפואיים כי תכשירים רפואיים גורמים לי תופעות לוואי ודרך עירוי יותר מהר אשלים את הויטמין החסר. 3. במידה ואני זקוקה לעירוי של מס' ויטמינים/מינרלים - האם אפשר לתת הכל באותו יום? האם צריך לדקור פעם אחת או יותר? וכמה שעות נמשך העירוי אם את הכל אפשר לתת ביום אחד? תודה על המענה.

שלום העירוי אינו תלוי במתן דרך הפה.בדרכ בעירוי אחד שמים סוגים רבים ומגוונים של ויטמינים ומינרלים. כל מקרה תלוי בסוג החסר ובעצמתו. בדרך כלל עירוי אחד אינו מספיק למלא חסרים קשים. כל עירוי גמשך כשעתיים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת