התקפות שרירים ברגלים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/10/2012 | 09:11 | מאת: מרגריטה

שלום דר. לבעלי בלילות יש התקפתויות שרירים בשני הרגליים לאורך כול הרגל מהירך ועד השוק,כול פעם במקום אחר שמלווה בכאבי עזים ברגלים,צריכה לציין שהוא נוטל כדורים נגד שומנים (סימבקור/סימבסטטין) שמוכרים בתופעת לוי כמו כאבים ו התכווצויות בשרירים.אשמח לדעת האם זה באמת בא מהכדורים או שיכולה להיות סיבה אחרת . תודה מראש

27/10/2012 | 09:19 | מאת: מרגריטה

תיקון.בעלי הפסיק לקחת כדורים נגד שומנים כבר כמעט חודש. תושה על עזרתך מראש

שלום לבעלך חסר מגנזיום !!! לא יהיה מסםיק לקחת תכשיר זה דרך הפה ומנסיון יש מקום לבצע מס עירויי מגנזיום ואחר כך דרך הפה . יתכן שיש גם חסר בויטמין ד דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת