עירוי ויטמינים וברזל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/11/2012 | 16:12 | מאת: אילת

ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. באילו ימים ושעות ניתן לבוא לקבל עירוי אצלכם? כמה זמן מראש צריך להזמין תור לעירוי? 2. כמה זמן לוקח עירוי ויטמינים A, D, E, K + עירוי ברזל אם מחברים את 2 העירויים לוריד אחד ואם מחברים את 2 העירויים ל-2 ורידים? כמה זמן לוקח הראיון היכרות בערך? חשוב לי לתכנן את סדר יומי לפני ואחרי העירוי. 3. האם אני יכולה להביא איתי לעירוי מלווה שכל זמן העירוי יתן לי יד? כי אני פחדנית מדקירות רפואיות וחייבת מלווה אישי לידי. 4. האם יום לפני העירוי אני יכולה לקבל חיסון נגד וירוס הפפילומה האנושי או חיסון אחר? תודה רבה רבה על המענה, חשוב לי להשלים חסרים תזונתיים ותכשירים רפואיים גורמים לי תופעות לוואי.

שלום הכי פשוט הרימי טל. למרפאה ותשוחחי עם אחת מהמזכירות או איתי ותקבלי תשובה לכל שאלותיך. 036496888 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת