אנמיה ועוד תוספות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/11/2012 | 09:36 | מאת: אביטל

מזה חודשים רבים שאני סובלת מחוסר ברזל (FE-IRON-35). עד לפני כ-חודשיים המוגלובין בסביבות 9.2 ולאחר קבלת 1300 מ"ג ברזל תוך וורידי, עלה ההמוגלובין ל-13.1. מאז קבלת הברזל לווריד חשתי ברע, דופק מואץ בשכיבה/במנוחה/בשינה, אני בבירור קרדיולוגי, אקו לב תקין, הולטר ל"ד היה גם הוא בערכים תקינים ויש לי תסמונת החלוק הלבן, הולטר לב עם הפרעות קצב. מאז קבלת הברזל לווריד, לא יכולה לישון בשכיבה מלאה אלא בישיבה מכיוון שהדופק עולה ויש הרגשה של טביעה. בבדיקות הדם האחרונות: MCH-26, RDW-16.9, LYMPHOCYTES-19.8. לאחרונה אני גם מרגישה מידי פעם בשריפה בורידים. יצויין כי נעשה בירור גסטרו מקיף ולא נמצא משהו חריג. בעבר היו מס' קטעי דימום, אך לא נמצא בבדיקות גסטרוסקופיה + קולונוסקופיה וקפסולה שום ממצא. דימומים מהרחם נעצרו כבר לפני חודשיים וכרגע אין מקום מדמם. אני אובדת עצות, מתרוצצת בבירורים בלתי נגמרים שלא ממש שופכים אור על הנעשה. אודה על תשובה.

שלום חיב לשבת איתך ישיבה ממושכת עם כל הפרטים כדי לעשות אבחנה . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת