מחלה ממושכת ללא הסבר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/11/2012 | 09:30 | מאת: אני

שלום אני כבר שמונה חודשים סובלת ממחלה לא ידועה בהתחלה חשבו על מחלת הנשיקה שהIGM EBV שלה חיובי כבר יותר מחצי שנה אבל בסופו של דבר שלחו דגימה לPCR והתברר שזה לא מה שגורם לIGM שלי להיות שווה ל400. יש לי כאבים בכל הגוף עייפות שלא ניתנת לתיאור כאבי ראש ונמצאת במצב פברילי עם קצת חום גבוה(עד 38) הרבה פעמים. אני פשוט לא יכולה לתפקד כרגיל בהמשך חשבו על מחלת ליים שיצאה חיובית LYME IGM ונשלחה לאימות WESTERN BLOT שיצאה שלילית יש לי גם פריחה- כאבי שרירים- כאבים בחזה ...ועוד האם אפשר להסתמך על בדיקות אלו ולהתעלם מהIGM גבוה או שיש להמשיך בחיפושים ? אם כן איזה? תודה מראש

שלום לא פשוט. חסרים לי המון פרטים קליניים. חיב לשבת איתך עם כל הנתונים כדי לעשות אבחנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת