המוגלובין נמוך ואשלגן גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/12/2012 | 15:15 | מאת: רמי

שלום רב דוקטור !!! כבר הרבה זמן שההמוגלובין שלי נמוך בסביבות 11.50 רופא המשפחה נתן לי טיפות פריפל 3 30 טיפות . האם זה מספיק ? בינתיים אין שינוי . שאלה שניה : האשלגן שלי עומד על 5.7 כבר משנת 2007 והרופא כלל לא התייחס לזה , רק במקרה הייתי במיון ואמרו לי שאני צריך לטפל בזה . מה עלי לקחת כדי להוריד את רמת האשלגן . אני בן 61 ולא אוכל מזונות עם הרבה אשלגן . תודה רבה ושבת שלום

שלום רב חסר לי המון פרטים כדי לתת תשובה מקופה מה רמת הברזל ובי12 וחומצה פולית האם בוצע דם סמוי בצואה? האם לוקח איזה תרופות? אין ספק שהמדדים שציינת לא תקינים ויש לבצע בירור שלא ניתו לבצעו באינטרנט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת