כל שנה בינואר - אובדת עצות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/12/2012 | 11:00 | מאת: זוהר

שלום, כל שנה בינואר זה מתחיל בליחה וכחכוחים, ממשיך בגירוד בגרון - לא קבוע, צרידות ושיעול כשהליחה ממש מכבידה. ובלילה - כששוכבת על צד ימין כל נשיפה נשמעת כמו דוד קיטור. על צד שמאל - פחות משמעותי. נשמע כמו תעלומה. אצל מי לא הייתי: רופא משפחה, אאג, אלרגולוג, בדיקות. לא מוצאים מה זה.. ניסיתי לבודד אירועים שעלולים לגרום לתופעות. לא מצאתי.. זה קורה לפתע וממשיך כחודש. עובר כאילו כלום.. ניסיתי מכייחים, מתסיסים, כדורים נגד אלרגיה, אנטיביוטיקה. כלום לא עוזר. זה מתיש, מנטרל מתיפקוד. נמאס.. אני גרה באזור חקלאי אבל בתקופה זו אין ריסוסים, ולא נמצא שאני אלרגית למשהו באזור. וחוץ מזה - ממה יש להיות אלרגים בינואר? כמו מה זה נשמע? למי לפנות? המלצות? חייבת להגיע למישהו פתוח ויצירתי בחיפוש ובמציאת פתרונות.. תודה גדולה זוהר

שלום בת כמה את ? איזה תרופות לוקחת ? חסרים המון פרטים כדי להיות מסוגל להתייחס לשאלה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת