הזעה בלילה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/01/2013 | 20:16 | מאת: הילה

שלום, אני בת 60. רציתי לדעת מה הקשר בין הזעה בלילה במשך תקופה ממושכת, לבין המצב הבריאותי? תודה מראש

שלום כל לילה את מזיעה ? האם יש סימפטומים נוסםים כמו מצבי רוח דכאונות ? האם המשקל קבוע? כמה זמן זה נמשך ? האם ביצעת בדיקות ? דר דיין

13/03/2013 | 11:15 | מאת: אורי

שלום רב! מספר שנים שאני סובל מהזעות לילה בחודשי החורף בפלג גוף עליון ובמפסעות דבר שמאוד מטריד אותי. יש לציין שאני סובל מפולציטמיה ורה וגם נוטל כדורי ויפקס לחרדות. מבקש מאוד את דעתכם והמלצתכם לאיזה כיוון ללכת והאם יש קשר למה שציינתי ? אודה לכם לתגובתכם המהירה למייל שלי. יום נפלא!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת