חום גוף נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2013 | 07:32 | מאת: שיר

אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס. בשנה האחרונה אני נוטלת את הפורמולה החדשה אלטרוקסין . בזמן האחרון אני חשה בתופעות של קור ורגליים וידיים קפואות.דופק שנמדד באקג 54. רגישות בגידים ודלקת גיד בכף רגל. חום גוף בבוקר 35.5-36.3. צבע עור צהבהב . כאב מסויים באיזור הלב התוצאות שצירפתי הם מבדיקת הדם שעשיתי השבוע. מה דעתך? האם התופעות הנ"ל קשורות לתרופה או שאין קשר. יש לציין שבעבר היה לי T3 ממוצע 2 TSH 1.29 mIU/L Free T4 16.25 pmol/L Total T3 1.0 nmol/L בנוסף יש לך מושג למה החום גוף נמוך אם זה לא קשור לבלוטה?

שלום חיב לראות את כל התובות של המעבדה. חום גוף נמוך יכול להיות קשור לתת פעילות בלוטת מגן-אך זה לא המקרה שלך. דר דיין

06/01/2013 | 19:23 | מאת: שיר

Prolactin 113.0 mIU/L Cortisol 475.0 nmol/L 475 Anti-TPO 32.0 IU/mL Thyroglobulin Ab <20.0 IU/mL מצורפות הבדיקות המיוחדות . השאר היה תקין (סוכר כולסטרול ספירת דם תפקודי כבד וכו )כנ"ל בדיקת שתן רגילה תקינה האם זה דורש בירור נוסף או שאני צריכה להשלים עם מצב...

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת