תמיכה לקראת ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/01/2013 | 09:50 | מאת: נעמי

שלום רב אניבת 54ועומדת לעבור ניתוך החלפת מפרק ירך בעוד כ 3 חודשים. ברצוני לחזק את המערכת בעזרת תוספי מזון מינרלים וויטמנים,זאת כדי להגיע לניתוח במצב משופר. האם תוכלו להמליץ מה לקחת ? תודה רבה נעמי

שלום אני ממליץ על עירוי אחד או שניים המכיל את כל מרכיבי הויטמינים והמינרלים הדרושים. מתו בעירוי מבטיח ספיגה מלאה. דר דיין

04/02/2013 | 20:21 | מאת: עירוי ויטמינים

1) האם מי שתזונתו עשירה ומאוזנת (למשל "דיאטה" ים תיכונית קלאסית) זקוק לתוספי ויטמינים ומינרלים? 2) האם יש לך מחקרים רציניים המוכיחים כי זה באמת מחזק את מערכת החיסון ומפחית זיהומים אצל אנשים בריאים? אם כן, אשמח לראותם. 3) כמה עולה אצלך עירוי אחד של קוקטייל התוספים?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת