אבנים בכיס מרה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/01/2013 | 19:05 | מאת: bill

שלום רב ביתי בת 32 כחודש וחצי לאחר לידה,סבלה בשבועיים האחרונים מספר היתקפים משתקים,כרגע גילו כי יש לה אבנים בכיס המרה,שאלתי האם יש טפול שאינו נתוח לפתרון הבעיה? ואם ניתוח מתי באיזה שלב כי היא מניקה? אודה לתשובתכם. בברכה

שלום יש לנתח. אין כל פתרון אחר להוצאת האבנים. אם הכאבים ימשכו הייתי ממליץ לנתח בהקדם- הניתוח הוא בדרכ פשוט ולא יחייב הפסקת ההנקה. יתכן שאחרי מס התקפים יהיה שקט שנים- ואז אם אין מחלות רקע אפשר לא ךנתח. דר דיין

13/02/2013 | 21:55 | מאת: bill

שלום רב בהימשך לתשובה שקיבלנו כאן והתיעצות עם רופא כירוג בקופת חולים,החלטנו להמתין עם תזונה מאוזנת כדי לראות עם יהיה עוד היתקף,ונשלחה לבדיקות כדי להחליט מה לעשות ותשובת בדיקת ה-GGT מהיוםיצאו ערכים של 130 שלפניע כ-15 חודש בבדיקה היו לה ערכים של 27 האם המשמעות ברורה שזה כיס מרה? או שזה מראה על עוד בעיה בגוף? אוקיר את תשובתך.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת