אסתמה או ברונכיט??

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/02/2013 | 21:40 | מאת: יפעת

שבועיים משתעלת שיעול יבש, ללא נזלת, ההיפך. מרגישה יובש באף ובפה. התחלתי גם לצפצף. רופא המשפחה בדק אותי אמר שיש לי ברונכיט וביקש שאעשה אינהלציה ואחר אחזור אליו. לאחר האינלהציה הרגשתי נפלא ולאחר שבדק אותי טוען שיש לי אסתמה. נתן לי מירשם משאף המכיל סטרואידים ושאקח לפחות חודש ואעשה 5 ימים אינהלציה אצל האחות. איך אדע מה יש לי ברונכיט או אסתמה, מה ההבדל ביניהן? כשאני מדברת בקול- אני משתעלת. כשאני צוחקת צחוק ממושך- אני משתעלת. השיעול ממש יבש.הסירופ ברונכו..עזר לכמה שעות ושוב השתעלתי. וזה כבר שבועיים.

שלום הייתי ממליץ לבצע צילום חזה ובדיקת תפקודי נשימה לםני תחילת טיפולים באינהלציה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת