חיידק Citrobacter koseri

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/02/2013 | 19:17 | מאת: רחלי

סליחה שזה קצת ארוך אבל אודה לחוות דעתך בנושא זה מאוד חשוב לי!יש לי כאבים כבר מעל לשבוע בבטן תחתונה בצד ימין עשיתי בדיקת תרבית שתן והרופא אמרה לי שיש לי דלקת בשתן שאלה ראשונה אם החיידק נמצא זה נחשב דלקת? ושאלה שניה החיידק הזה יכול לגרום לכאב בטן כמו שתארתי? עשיתי ספירת דם בלוטת תריס וויטמין B 12 הכל תקין חוץ מGOT (AST) שיצא 32 שזה קצת חריגה בגלל שלוקחת ראקוטן להלן תוצאות תרבית שתן: >10,000 CFU/ml . Amoxicillin/Clavul A רגיש <=2 Ampicillin עמיד >=32 Ciprofloxacin רגיש <=0.25 Cefuroxime רגיש 4 Gentamicin רגיש <=1 Meropenem רגיש <=0.25 Nitrofurantoin רגיש בינוני 64 Sulfamethoxa/Trimeth רגיש <=20 והיא הביאה לי אנטביוטיקה בשם זינט לקחת 500 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים האם התרופה הזאת היא הכי טובה לתוצאות שלי? יש דרך טבעית להתרפאות?כי לא רוצה אנטיביוטיקה קראתי שזה משמיד גם חיידקים טובים ויכול לגרום לקנדידה והדלקת יכולה לחזור האם זה נכון? מה אני יכולה לעשות?תודה מראש!

שלום לפי התשובות יש עדות לזיהום בשתן. לגבי שאר השאלות חייב לנהל שיחה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת