גושים ביד ימין ושמאל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/02/2013 | 16:13 | מאת: יפה

54054שלום רב, לבעלי מס' גושים (גולות קטנות), "מפוזרות" בבטן ובידיים מעל המרפק. לאחר בדיקת U.S להלן התוצאות: "באספקט מדיאלי של יד ימין מעל המרפק, בשומן התת עורי מודגם תהליך סולידי 14/6/16 ממ גודלו. לטרלית בזרוע השמאלי ממצא דומה בגודל 11/5/10 ממ גודלו. באותו איזור ממצאים דומים קטנים יותר. הממצאים בעלי גבולות סדירים. וקונסיסטנציה המחשידה לליפומות. מומלץ מעקב באם אין אבחנה היסטולוגית" בתאריך 12/8/12, לפני כחצי שנה בערך, עבר גם כן U.S ואלה היו התוצאות אז: " באזור האפיגסטרי משמאל לקו האמצע וקדמית לצלע התחתונה, בשומן התת עורי, מודגם תהליך סולידי 37/8/29 ממ גודלו, בעל גבולות סדירים וקונסיסטנציה המחשידה לליפומה. מומלץ מעקב באם אין אבחנה היסטולוגית." אשמח שתבהיר לי את הממצאים. תודה וברכה, יפה

שלום מדובר בגידולים שומניים שפירים בדרך כלל חסרי חשיבות. אם יש מהם רבים או שאחד מהם גדל במהירות ולגדלים גדולים יש לפנות לבדיקה. דר דיין

25/02/2013 | 23:35 | מאת: יפה

תודה רבה, בברכה, יפה

13/06/2013 | 01:16 | מאת: תמיר

שלום כל הגוף שלי מלא בגושים קטנים תת עוריים חלקם אף מעט כואבים האם יש תרופה ???או משהו שניתן לעשות כגי לעצור להם את הגדילה?תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת