סרטן הכליה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/02/2013 | 09:33 | מאת: אורלי

לדר החביב שלום רב! בבדיקת סי,טי נתגלה לי גידול בכליה עברתי מיפוי כליות ומתברר שתפקוד הכליה הוא 14 אחוז בהתחלה דובר על צריבה ולאחר החלטה של כמה רופאים הוחלט לכרות את הכליה בכליה השניה יש אבן שנאמר לי לא לגעת בה כי היא בצד ולא מפריעה מה דעתך? אני בת 60 ועברתי כבר ים של ניתוחים ולכן רוצים לעשות לי ניתוח צידי ולא מהבטן וזה כרוך כנראה גם בשבירת צלע האם זה לא מסובך יותר ניתוח כזה מה דעתך ראיתי אותך הרבה בתוכניות טלויזיה ותפש אותי משפט שאמרת שצריך לטפל בחולה ולא במחלה כמה שאתה צודק,שחבל שהרבה רופאים לא מבינים את המשמעות הזאת אשמח לעיצה טובה ממך תודה מראש ואתה מקסים דרך אגב שמעתי אותך פעם מדבר על גלי הלם שאתה עושה במרפאה הפרטית שלך האם זה יכול לעזור לכאבי גב עזים בגב התחתון?

שלום הייתי שמח לשןחח איתך טלפונית ואולי להפגש. הנושאים גדולים מידי מכדי לדון בהם כאן. דר דיין 03-6496888

03/03/2013 | 08:05 | מאת: אורלי

ההלם לא מתאימים לכאבי גב מה אני עושה? בתודה מראש

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת