טיפול אוזון בטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/02/2013 | 20:39 | מאת: יפתח

כחולה במחלת טרשת נפוצה מזה שנים ומטופל במרפאה לטרשת בביה"ח תל השומר . לאחרונה התחלתי בטיפולי אוזון ע"י רופא אורטופד המוכר כחולה בטרשת ואף הוא מטופל במרכז בתל השומר .בהתייעצות עם רופא המרכז בתל-השומר נאמר לי כי לאותו אורטופד הטיפול עזר ושיפר את הליכתו .האם ישנם מטופלים בארץ אשר התנסו בטיפול באוזון ויכולים לספר על שינויים לטובה/לרעה שחלו בעקבות טיפול באוזון .

שלום יש במרפאתי מס חולי טרשת עם שיפור קל עד יפה בתמונה הקלינית של המחלה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת