טיפול באוזון במחלת הטרשת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/03/2013 | 09:37 | מאת: יפתח גלילי

ד"ר דיין בוקר טוב . תודה על תשובתך בנושא האוזון . אשמח לשמוע ממך לאור נסיונך מספר דברים .1. לאחר כמה טיפולים הורגש שיפור אצל החולים אשר מוגדרים כהצלחה , ומה שכיחות הטיפול שהם עוברים .2. לאחר שיש שיפור בכדי לשמר אותו מה פרק הזמן המומלץ המיטבי בהתחשב בכך כי הטיפול יקר . האם ידוע לך על השתתפות של קופות חולים בעלויות טיפולי אוזון לחולי טרשת נפוצה . אשמח לשמוע ממך בהקדם בכדי לשקול את המשך הטיפול בהתייחס ליידע שברשותך . בברכה -יפתח גלילי

שלום המחלה שבה מדובר היא מאד שונה בביטוי מחולה לחולה . לא יכול לתת תשובות מדויקות. אם ברצונך לשוחח נא צלצל לטל. 0523121121 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת